5 kylpytukkia, joita sinun tulee välttää

Vaikka kylpyhuone on luultavasti kodin suosituin huone, pohdimme harvoin sitä, miltä paikka todella näyttää tai toimii. Itse asiassa olemme yleensä syyllisiä siihen, että laiminlyömme pienen huoneen kokonaan, ja se on melko sääli. Koska meillä on tapana jakaa paljon rangaistusta kylpyhuoneeseen, etenkin kiireisessä taloudessa. Jotkut meistä kuitenkin yrittävät hieman liian lujasti kompensoida, ja kun vihdoin päästämme irti kodinparannustaidoistamme, helvetti yleensä vapautuu. Tämä artikkeli, jos et olisi arvannut, käsittelee kaikkea sitä, mitä meidän tulisi välttää aloittaessamme tee-se-itse-projektin kylpyhuonetta ajatellen.
Budjettikysymykset
Okei, se on vain pieni huone, joten budjetti voi olla yhtä pieni – eikö niin? No ei oikeastaan, ja tästä ongelmat yleensä alkavat. Aliarvioimalla tarvittavat todelliset taloudelliset kustannukset voimme todella sotkea työhön sopivien varusteiden ostamista. Älkää erehtykö, jos säästät uudella kylpyhuoneremonttituotteellasi tuotteita, katut rauhassa. Ja joka kerta kun vilvoittelet kylvyssä tai käyt suihkussa, näet verilöylyn, joka johti tiukkoihin tapoihin.
Asennus Blues
Ajattele vain kaikkea sitä vettä ja lämpöä, jotka on pakattu melko pieneen tilaan. Joten kun asennat laitteita, sinun on parempi tehdä se oikein ensimmäisellä kerralla! Lisää seokseen sähköä ja ehkä sinun pitäisi unohtaa yksin meneminen kokonaan. Jotain niinkin yksinkertaista kuin seinäpeili voi aiheuttaa todellisen painajaisen, jos se putoaa pois kaakeloidusta seinästä. Älä edes puhu sähkösuihkusta, jota ei ole viimeistelty oikein. Mieti siis tarkkaan syitä tehdä se itse, ja ehkä sinun pitäisi käyttää sen sijaan vähän ammattilaista.
Älä tee kylpyhuoneesta pienempää
Ellet ole tarpeeksi onnekas saada kunnollisen kokoinen kylpyhuone, älä yritä kompensoida lisäämällä yhdistelmään vielä enemmän ominaisuuksia. Vähemmän on ehdottomasti enemmän ja vaikka tuo kylpytynnyri näytti ässältä kaupassa, se ei varmasti pärjää hyvin omassa märkätilassasi. Voit lisätä tilaa asentamalla seinään kaapin tai kaksi, mutta pieni huone on aina haaste lisähuonekaluille. Ehkä laajennus olisi parempi sijoitus, tai ehkä sinun pitäisi oikeasti muuttaa?
Säilytys?
Jokainen perheen kylpyhuone tarvitsee tilaa henkilökohtaisten hoitotarvikkeiden säilyttämiseen, myös ahtaiden. Joten voit saavuttaa tämän ajattelemalla älykkäästi, mutta yritä olla menemättä yli laidan. Katso ihanan jalustallisen pesualtaan sijaan sisäänrakennetulla kaapilla varustettuun pesualtaan ja hymyilet pian kaikista oikeista syistä! Toronto Flooring näyttää erityisen hyvältä kylpyhuoneessa, jossa on riittävästi säilytystilaa, joten yritä tutkia tätä resurssia seuraavan kerran, kun roiskut käteistä!
Valmiina aloittamaan?
Olemme kertoneet sinulle, mitä ei saa tehdä, joten pidä hauskaa ja tee parhaasi!

Comments are closed.