4 blogivirhettä ja kuinka välttää ne!

Vaikka oman blogin pitäminen keinona mainostaa yritystäsi voi olla erittäin fiksu teko, on monia tapoja tehdä se väärin. Ja joskus tällä voi olla haitallinen vaikutus brändiisi usealla tavalla. Okei, ei ole epäilystäkään siitä, että bloggaus voi olla myös hauskaa, ja jos saat oikean sekoituksen, upeita asioita voi tapahtua ja tapahtuu. Mutta kun katsot menestyvää blogia, luuletko, että tämän mahtavan mikropäiväkirjan takana oleva bloggaaja onnistui tekemään tämän vain pienellä kovalla työllä ja suurella onnella? Voit lyödä vetoa alimmasta dollaristasi, että tähän on mennyt hirvittävän paljon suunnittelua ja yksityiskohtia. Lyhyt artikkelimme ei takaa, että voit jäljitellä bloggaajiasi saavuttaaksesi samanlaisen menestyksen, mutta se auttaa sinua saamaan ensimmäisen käyntiin ilman turhia ongelmia.
Pysy totuudessa
Ensimmäisen blogisi tulee olla oman halusi tuote, ei yritys kopioida jotain tai jotakuta muuta. Jos pystyt samaan aikaan ymmärtämään täysin alkuperäisen konseptin, sitä parempi, mutta ole rehellinen ja intohimoinen ennen kaikkea. Vaikka pohjimmiltaan sekoitat toisten ihmisten ajatuksia, ota ainakin oma pyöräsi asiaan ja katso, paistaako tämä maku läpi. Sinun mielipiteesi on todella se, mikä tekee blogistasi erottuvan, ja jos sinulla ei ole vahvaa, epäonnistut todennäköisesti melko nopeasti.
Omaperäisyys taas
Sisällösi on oltava sekä tuoretta että omaperäistä, mikä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi koskaan yrittää kopioida jotain, joka on jo tehnyt kierroksen. Nämä kaverit ovat luultavasti työskennelleet kovasti löytääkseen uuden näkökulman, joten älä sataa heidän paraatissaan. Jos voit aloittaa pienestä sisällöstäsi, voit alkaa rakentaa ja melko pian ihmiset kopioivat sinua, jos annat heidän antaa! Jos käytät muuta materiaalia sisältösi perustana, muista kertoa ja mainita lähteet joka kerta. Muuten saatat tarkastella oikeusjuttua, joka tekee sinusta työttömän ja jopa kodittoman, ei vitsi!
Tutkimusasiat
Jotta sinut otettaisiin vakavasti, tee ainakin läksyjä aiheesta. Tutustu kollegoisi ja löydät pian erittäin taitavia sanaseppäjä, jotka ovat tehneet tätä vuosia. Katso, voitko havaita kaavoja ja tehdä niin monta muistiinpanoa kuin haluat tehdä. On monia kuuluisia bloggaajia, jotka voivat inspiroida sinua suurempiin asioihin, joten pidä tätä koulutuksena ja nämä kaverit voivat olla opettajiasi!
Kirjoitustyyli
Tyyli on ero ok-bloggaajan ja todella upean välillä, ja oman kirjoitustapasi on muututtava. Yritä omaksua tyyli, joka sopii kohdeyleisöllesi ja työmuotollesi. Jos kirjoitat Carpets Torontossa sijaitsevalle yleisölle, yritä välttää saarnaamista ja kommunikoida keskustelusävyllä.
Ja… Blogi!
Okei, olet huomannut, kuinka olla aloittamatta, joten suosittelemme, että jatkat ja kerrot meille muutaman kuukauden kuluttua, miten voit!

Comments are closed.