5 uutta ja jännittävää kodin laitetta, jotka ovat jokaisen pennin arvoisia

Ero keskimääräisen kodin ja upean kodin välillä ei välttämättä liity mitenkään siihen, kuinka monta ylimääräistä makuuhuonetta sinulla on. Sinulla voi olla upea koti, jos sinulla on käytettävissäsi muutamia vempaimia, jotka yksinkertaistavat elämääsi ominaisuuksiensa vuoksi. On varmasti muutamia, jotka erottuvat tällä hetkellä, ja haluaisin näyttää sinulle, mitä he tekevät, jotta voit ymmärtää, kuinka voimakkaita ne ovat.

Goji Smartlock

Jokainen haluaa tuntea olonsa turvalliseksi, kun he makaavat sängyssä yöllä, ja Goji-älylukko voi auttaa heitä tuntemaan olonsa hieman mukavammaksi, koska he voivat nähdä, onko heidän ovensa varmasti lukittu älypuhelimellaan. Turvallisuus on tärkeää, ja älylukot toimittavat tavarat, mutta niissä on myös paljon muita ominaisuuksia, joista ihmiset pitävät. Yksi Goji-älylukon asennuksen suurimmista eduista on kyky avata ja lukita ovesi ilman, että sinun tarvitsee kurkoa taskuusi avaimien nostamiseksi.

Alima ilmanlaatumittari

Tämä upea vempain ei ole vielä edes markkinoilla, mutta älä huoli, sillä voit vielä tilata sen ennakkoon nyt ja se saapuu sinulle vuoden loppuun mennessä. Kotisi ilmanlaadun valvonta on tärkeää, ja olemme jättäneet sen huomiotta aivan liian kauan, mutta emme enää, ja kun sinulla on tämä vempain, saat kaikki tarvitsemasi tiedot jostakin, jota et edes näe. Se voi olla erityisen hyödyllinen kaikille allergioista kärsiville, koska se antaa heille mahdollisuuden tehdä muutoksia tilansa hallitsemiseksi.

Nest Learning Thermostat

Yksi asia on keksiä hieno vempain, joka voi auttaa sinua, mutta sellaisen kehittäminen, joka voi oppia itsekseen, on todella erikoista. Nest-termostaatti on vertaansa vailla markkinoilla, koska se pystyy oppimaan tottumuksistasi, joten sinun ei tarvitse edes ajatella kotisi lämpötilaa, koska se on täydellinen suurimman osan ajasta. Lisää se tosiasia, että voit ohjata kaikkea älypuhelimesi kautta mistä tahansa, ja on selvää, että sinun on vaihdettava vanha termostaatti ennemmin kuin uskotkaan.

Sundanzer aurinkojääkaappi

Onko sinulla aavistustakaan kuinka paljon aikaa vietät puutarhassa kesällä? Jos rentoudut ulkona joka viikonloppu, et halua juosta sisälle joka kerta, kun haluat napata pullon viiniä viinikellarista, joten saatat rakastaa Sundanzer-aurinkojääkaappia, koska voit pitää sen vieressä sinä ja aurinko varmistatte, että juomasi ovat aina mukavia ja kylmiä. Heillä on jopa pakastimia, mikä tarkoittaa, että voit varastoida niihin paljon jäätä ja mehujää.

Sunoven Aurinkouuni

Tässä on toinen hieno aurinkolaite, jota voit käyttää ulkona tänä kesänä, mutta sen sijaan, että pysyisit kylmänä, voit valmistaa sen sisällä herkullisia aterioita. Se on loistava vaihtoehto grillille, koska jotkut asiat on kypsennettävä uunissa, ja kun olet ostanut sen, sinun ei tarvitse ostaa mitään ylimääräistä, kuten hiiltä. Voit paistaa, höyryttää tai keittää ruokaa, eikä sinun tarvitse juosta sisällä varmistaaksesi, että ateriasi kypsyy oikein.

Pysy ajan tasalla

Kotimme muuttuvat päivä päivältä futuristisemmiksi, ja laitteet, joista olemme tänään puhuneet, auttavat sinua varmasti pysymään ajan tasalla. Jos tarvitset jotakin niistä, sinun tulee tutkia vempaimia mahdollisimman paljon, koska ne ovat jokaisen pennin arvoisia, jos etsit jotain uutta ja jännittävää.

Comments are closed.