5 asiaa, jotka yrityksesi verkkosivusto ehdottomasti tarvitsee!

Jos yrityksesi verkkosivusto näyttää hieman yksinäiseltä kyberavaruudessa, tunnemme todella tuskasi. Koska surullinen tosiasia on, että reilusti yli puolet kaikista yritysten verkkosivustoista ei ole läheskään tehokkaita. Voi olla lukemattomia yksityiskohtia, jotka vaikuttavat tapaan, jolla vierailijat pitävät tai eivät pidä verkkosivustosta, mutta hyvä uutinen on, että kaikkea ei ole liian vaikea saada kuntoon. Tietysti olisi siistiä, jos voisit naulata sen ensimmäisellä yrityksellä, mutta yleensä se ei vain tapahdu. Joten jos haluat vielä kerran saada asiat kuntoon yrityksesi verkkosivuston suhteen, ota muutama minuutti pois kiireisestä aikataulustasi, niin näemme, että olet pian taas toiminnassa.
Kuka sinä olet?
Ei voi ajatella, mutta kaukana siitä! Niin monet yritykset eivät kerro potentiaalisille asiakkailleen tarkalleen, mitä he todellisuudessa tekevät. Ja luuletko, että tyypillisellä web-selaajallasi on enemmän kuin minuutti hukattavana verkkosivustosi tarkistamiseen turhaan? Tietenkään he eivät, ja siksi sinun on tiivistettävä tarkalleen, mitä teet kotisivullasi. Heidän on tiedettävä, että he ovat löytäneet oikean paikan muutaman sekunnin kuluessa laskeutumisesta, muuten he ovat poissa.
Verkkosivuston osoite
Saattaa tuntua siistiltä valita verkkosivuston verkkotunnuksen osoite, jolla on paljon älykkäitä merkityksiä, mutta vierailijoistasi ei varmasti tule samalla tavalla. Heidän on kyettävä kirjoittamaan osoite kauniisti ja helposti ilman sanastoa. Sinun tulisi myös valita dot com -laajennus, koska se on pääosin se, mitä käyttäjät pakotetaan kirjoittamaan osoitepalkkiin. Yritä myös välttää erikoismerkkejä ja numeroita, jos mahdollista.
Sivustokartalla on merkitystä
Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja huomannut, että sinua kiinnostavien sivujen löytäminen on todella vaikeaa? Tämä johtuu yleensä huonosti laaditusta sivustokartasta, ja se voi todella vahingoittaa poistumisprosenttiasi. Käytä pudotusvalikkomuotoa ja varmista, että se on aina mukavaa ja ajan tasalla!
Yhteystiedot
Tiesitkö, että monet käyttäjät eivät mieluummin käyttäisi tavallista yhteydenottolomaketta, joka tulee niin monien mallien mukana nykyään? Joten miksi et tarjoa heille suoraa puhelinnumeroa ja näkyvää sähköpostiosoitetta jokaisen sivun otsikossa? Lisää osoitteesi ja käytä jopa Google Mapsia, jos haluat jakaa. Yksikään asiakas ei ole koskaan valittanut liian monista yhteydenottovaihtoehdoista.
Suositukset
Niin kauan kuin nämä ovat rehellisiä ja realistisia, ne ovat kullan arvoisia. Jos markkinoit ikkunayrityksiä Torontossa ja haluat kertoa yleisöllesi, kuinka mahtava olet, lyö muutama aikaisempi asiakkaasi ja valitse hehkuvaimmat arvostelut. Lisää linkki asiakassivustolle ja alat nähdä tilauksia!
Oletko valmis käynnistämään uudelleen?
On 5 klassista tapaa pukea verkkosivustosi hyvin pienellä vaivalla, joten mitä sinä odotat?

Comments are closed.